Facebook Instagram

Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Oosterhout

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Oosterhout

5 sterren na 264 reviews

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Diverse malen al een bestelling gedaan en heerlijk gegeten. Maar 2e pinksterdag was het jammer dat er diverse dingen ontbraken bij de bestelling waardoor het toch een teleurstelling was.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een bezorging toch weer heel lekker Hoop wel de volgende x weer lekker bij jullie te eten maar voor nu is het een heerlijk alternatief

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op zich best lekker, maar het was wat aan de koude kant. De smaak was wat flauw. En de frietjes hadden wat langer gebakken mogen zijn, en plakte aan de papieren zak vast

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder salade en helft mais vergeleken met de vorige keer

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. We hebben wat nieuwe dingen geprobeerd en ze vielen in de smaak maar het eten dat we normaal pakken vinden we net iets lekkerder. We hebben genoten.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, rauwkost niet onze smaak. Ipv 2x carpaccio en 1x hert kregen we 2x hert en 1x carpaccio. Service vriendelijk en vlot.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar het was jammer dat jullie de tomatensoep vergeten waren, maar al bij al de rest was zalig.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De groenten waren nog erg rauw. Misschien wat langer stomen of bakken. Verder was alles erg lekker en meer dan voldoende

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellen en betalen ging heel eenvoudig, bezorging stipt op tijd en vriendelijk, goed verpakt. bij 3-gangen menu koelt hoofdgerecht wel wat af, wellicht idee om hier tips voor te geven hoe t best warm te houden? was héérlijk en ruim voldoende: zeer tevreden!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

de zalm was helaas wat taai, is daarom niet helemaal opgegeten. Erg jammer van het diner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, zeker prijs en kwaliteit verhouding! Alleen spareribs iets droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima ,maar de het waren kleine hapjes.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk moederdagdiner...! Veuls te veel, maar waren er super happy mee. Ook op tijd bezorgd, wat belangrijk is in verband met klachten wanneer er niet op tijd gegeten wordt.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geannuleerd Moet het bedrag nog terug krijgen

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb het eten afgehaald. Het was erg lekker en dat voor een goede prijs!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling exact op afgesproken tijd bezorgd. Ons 3 gangenmenu was (zoals we gewend zijn van jullie) helemaal oke. We kijken er naar uit om weer bij jullie in het restaurant te komen eten, zo gezellig.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks onze langere rit naar het vakantiehuisje, was het eten nog heerlijk warm. En alle gerechten smaakten heerlijk.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed precies genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelde ossenhaas koud toen we thuis kwamen, dit is kortbij Bregje. We hebben goede ervaringen dus dit viel tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren altijd heel tevreden maar deze avond ronduit slecht . Carpaccio zat aan de kartonnen doos geplakt geen stukje plastic ertussen . Spare ribs uitgedroogd Friet taai 1 cheese cake was niet geleverd Ik gebeld na ruim een half uur werd er 1 cheese cake bevroren gebracht, Heel jammer waren uiterst tevreden altijd , maar na de bevroren cheese cake was ik helemaal klaar met proeflokaal Bregje

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Berry, Wat vervelend om te lezen. Ik heb u zojuist gemaild over jullie ervaring. Excuses voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrij snel bezorgd. Was niet heel warm meer helaas. Hadden 2x grote carpaccio besteld, kregen 1 grote met enkele vlokken kaas en 1 kleine met heel veel kaas. Smaakte vrij waterig. Burger was prima en de cheescake was heel lekker! Denk dat het in verhouding staat met de prijs.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super makkelijk om zelf thuis af te maken! Goed en echt meer dan genoeg eten voor een super mooie prijs!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam precies op de afgesproken tijd! En het was allemaal nog mooi warm. Helaas hadden wij gevraagd om ivm allergieën, wat onderdelen apart te verpakken. Hier was totaal niet naar geluisterd, waardoor 1 iemand niet kom eten van zijn bestelling. Zonde van het geld en niet nodig want het stond in blokletters onder de bestelling en was telefonisch ook nog toegelicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alleen de warme wafel viel wat tegen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was opzicht lekker en goed, echter heb ik zaterdag de bestelling geplaatst met duidelijk als notie erbij gezet dat de bestelling voor zondag 17 uur was. Toen ik heb kwam ophalen konden ze eerst de bestelling niet vinden en kregen we het idee dat ze alles snel klaarmaakt. Als compensatie kregen we alle een flesje wijn. Had liever iets langer willen wachten zodat de spareribs goed warm waren en de carpacio niet ijs en ijskoud.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij vonden het een super goed 3 gangen diner, Iedereen heeft genoten en heb dit tegen veel mensen verteld

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet en verkeerd geleverd Er kwam een nabezorging en datgene wat wel goed was geleverd moesten we maar in de magnetron warm maken zei de persoon aan de telefoon

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten voor een mooie schappelijke prijs. Bestellen graag bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van onze thuis uit eten. Netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit fantastisch! Alles erg lekker en vooral vers.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer genoten, de prijs-pretverhouding is uitstekend en de proeverij bij het dessert blijft een heerlijke afsluiter

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Er was alleen 1 voorgerecht vergeten. De tomatensoep zat er niet bij.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed eten. Iets meer mayonaise was prettig geweest.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, warm en op tijd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer lekker kunnen eten. Zeer makkelijk klaar te maken en heerlijk smullen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en voldoende emde eten voor weinig geld. Ruime keus

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke bezorgster en lekker eten. Nadeel van bezorgd eten en 3 gangen menu is dat het hoofd gerecht in de tussentijd dan toch wel snel afkoelt. In tussentijd in de oven zetten gaan we de volgende keer proberen. En dan maar hopen dat het eten niet droog wordt.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Gemakkelijk zelf verder te bereiden, alles was goed beschreven en het zal allemaal handig verpakt. Toch thuis een beetje uit eten geweest.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit en bezorging is top

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en makkelijk te bereiden. De hoeveelheid van de soep,aardappeltjes en groente had iets meer mogen zijn wat ons betreft.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en proeverij was ook erg lekker. Alles zag er goed verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben superlekker gegeten, maar toch wilde ik iets opmerken: eerst iets positiefs: de salade met brie was erg goed. Véél brie en de noten en dressing waren geweldig. Wat beter kan: het had iets warmer mogen zijn en de hoeveelheid frites (bij de saté) was werkelijk minimaal. We hadden 2x satë, maar de frites was net genoeg voor één persoon. Maar alles bij elkaar een dikke voldoende.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een bregje @ homebox besteld en die was echt helemaal top Heerlijk gegeten voor een kleine prijs Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Natuurijk eten we liever in het restaurant zelf maar alles was erg lekker. Goed verzorgd , en goed verpakt. Bedanktven tot gauw als het weer mag in jullie restsurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid en snelheid waren goed Smaak over het algemeen okay, al proefde de croutons muffig en was de satesaus ver te zoeken.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat we hier besteld hebben. Helaas opnieuw niet compleet bezorgd. Voorgerecht zat er niet bij en we hadden een verkeerd hoofdgerecht. Binnen een half uur het juiste bezorgd, echter was ik al klaar met eten en mijn man moest nog beginnen.. wel netjes sorry gezegd en een flesje cava gekregen maar wel vervelend, zeker als het de 2e keer weer gebeurd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten voor deze kosten. Alleen de varkenshaas was droog. De rest lekker!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, duidelijke instructie en daardoor een gezellige avond.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten afgehaald, echt genoten van het eten! Het was super lekker...We kijken er naar uit om weer bij jullie gezellig aan tafel te kunnen zitten eten.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verpakt, zelf afgehaald ideaal als je op de katjeskelder zit.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam veel sneller dan verwacht. Jongedame die het eten kwam brengen kwam super vrolijk over en het eten was zeer lekker. Ga zo door!!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste van den Broek, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste D.B., bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reden dat wij de kwaliteit laag vonden is: De temperatuur van het hoofd gerecht was laag tot aan koud. Dan smaakt het gelijk een stuk minder. Het vlees was heel licht rosé en maar net aan, had iets meer gebakken mogen worden. De bijgeleverde championsaus was ver te zoeken, er was een filmpje over de champions en dat was alles, te weinig om het vlees in te kunnen dippen. Ik mag verwachten dat wanneer er aangegeven wordt van varkenshaasje met championsaus dat er ook echt een normale hoeveelheid championsaus erbij zit en geen filmpje over de champions.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en warm. Alleen de varkenshaas was erg droog helaas.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Jochems, goed om te horen dat het eten naar wens is geweest. Jammer om te horen van de varkenshaas, we zullen dit meenemen voor in de toekomst! Graag zien we jullie snel weer. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs-kwaliteit, keurig verpakt!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Kees, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. 👍👍

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Arie, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit is erg goed. Wij hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Sabine, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten voor een heel schappelijke prijs.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Guido, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Claassen, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, drie gangen menu, voor weinig geld. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Miranda, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees en friet waren al wat afgekoeld dat was beetje jammer. We bestellen regelmatig en zijn tevreden over keuze en prijs kwaliteit verhouding. Bezorging altijd goed op tijd

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Hanneke, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! Jammer van de temperaturen, we zullen hier rekening mee houden in het vervolg! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correcte levering en het eten is heerlijk

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Helma, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was toppie . Heerlijk gegeten en keurig verpakt met duidelijke beschrijving erbij. Echt goed voor elkaar Bregje .

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Arie Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer genoten van een Homebox van Proeflokaal Bregje Oosterhout. Het was wederom om te smullen en precies genoeg que hoeveelheid.. Ik ben bang dat het een blijvertje is..!! Uitstekend.!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Paul, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was correct afgehandeld en op de afgesproken tijd! Eten (prijs/kwaliteit) was goed! 1 kanttekening; de varkenshaas was te ver door gebakken en daarom een beetje droog. Jammer. (Waarschijnlijk ook door het vervoer) maar.... Zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Rob, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! Jammer dat de varkenshaas wat aan de droge kant was, we zullen dit zeker meenemen voor de toekomst. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht carpaccio was geweldig!! Echter hoofdgerecht spareribs was echt een tegenvaller!Prijs kwaliteit was helaas in scheve verhouding. Alleen voor de carpaccio komen we nog wel terug

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste FH Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

3 menu's besteld waarvan bij 1 menu het dessert niet wat geleverd. Probeerde nog na te bellen maar was helaas niet gelukt. Voor de rest was het prima.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Shau Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste TK, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te lezen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst afgehaald bij Bregje. Ontzettend leuk om thuis makkelijk te bereiden. Alles handig verpakt in bakjes en duidelijke instructies. Heerlijk gegeten en zeker een aanrader! Jammer dat we wat ver wonen..

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Tess, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst voor bezorging 20.00 uur, maar bestelling kwam al om 19.15 uur. Ik kan me voorstellen dat heel veel klanten een snelle levering prettig vinden, maar in ons geval niet omdat ik bezig was met het voeden en naar bed brengen van mijn tweeling van 9 maanden. Ik werd wel heel netjes gebeld door een zeer vriendelijke medewerkster met verontschuldiging en dat het een foutje was. Voorgerecht en nagerecht waren prima, maar helaas was het hoofdgerecht, vlees was taai en de frietjes waren mega slap, niet meer te eten omdat we het warm moesten houden in de oven. Daar waren we dus niet heel blij mee!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Marianne, allereerst onze excuses voor de leveringstijd. Dit is niet de bedoeling en hier is inderdaad een fout in gemaakt. Mocht u nog graag uw verhaal willen doen kunt u een mail sturen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl. We hopen dat u toch een fijne avond heeft kunnen hebben! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Paar weken geleden ook besteld maar vandaag viel tegen varkenshaas en zalmfilet waren droog. Vorige keer was de friet ook niet lekker en vandaag ook niet. Denk dat het beter is om te kiezen voor gebakken aardappeltjes of pom douchende.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Geers, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten .Echt waar voor je geld!!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Hans, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. En ze kwamen nog een keer terug

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Maarten, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak van de gerechten was prima, er waren alleen erg weinig groenten bij de hoofdgerechten.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste C., Bedankt voor de recensie en fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We zullen de beperkte groente als tip meenemen ;). Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging werd ingeschat op 60 minuten maar was er binnen 45, heel erg fijn met het oog op de avondklok. Maaltijd was wederom meer dan prima, maar een half afgebakken broodje met een druppeltje tapenade en een te koud (dus niet smeerbaar) stukje boter was met 3 euro aan de prijs voor de kwaliteit. Beef Tataki, varkenshaas en beenham weer erg smakelijk! Bestellen zeker weer, maar dan bakken we het brood wel zelf ipv mee te bestellen.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Mvde, Bedankt voor de recensie en fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We zullen de opmerking over het brood als tip meenemen voor in de toekomst ;). Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was optijd. Varkenshaas was te lang gebakken en daardoor heel droog, frikadellen waren echt gewoon vies. Er zat zo'n rare smaak aan.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Charlotte, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was goed. Waar ik aanvankelijk de varkenshaas een kleine portie vond, bleek het toch voldoende te zijn. Minpuntje was dat bij de carpaccio niet de beschreven pestodressing zat, maar een soort mayonaise. Dit zal een vergissing zijn. Hopelijk houden jullie het nog even vol op deze manier voor ons als gasten te zorgen, zie het dus niet als vervelende kritiek, maar die er je voordeel mee.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Cor, Bedankt voor de recensie en fijn om te horen dat het naar wens is geweest! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Luuk, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal netjes verzorgd en klaar op de aangegeven tijd. De hoofdgerechten zouden iets warmer mogen zijn . Het zou ook handig zijn als er op de verpakkingen van de gerechten staat wat er in zit , hoeven we niet zo te puzelen wat voor wie is😏

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Cees, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding. We kozen voor warm ophalen waardoor we ons voorgerecht wat snel wilden eten om het hoofdgerecht niet te veel af te laten koelen. Verder een prima drie gangen menu. Helaas zaten de gratis drankjes er niet bij. Ach, dat kan gebeuren. We werden verder zeer vriendelijk geholpen. Aanrader dus!!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Frank, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer lekker gekozen voor het zelf klaarmaken driegangen menu. Maar wederom met een heerlijk eindresultaat. Alleen de tomatensoep vonden we heel erg dik voor soep en zeer pittig smaakje.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Remko, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch geregeld! Eten was lekker!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Sonja, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Kregen om 18.40 bericht dat ze onderweg waren. Vervolgens het eten gehad om 19.20.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Jeroen, Bedankt voor de recentie en fijn om te horen dat het goed naar wens is geweest. Jammer van de bezorgtijd, we zullen hier in het vervolg op letten. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer lekker. Genoeg gegeten. Wel het hoofdgerecht eerst gegeten omdat die anders te koud zou zijn,maar dat is geen probleem.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Wendy, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. We hebben erg genoten. Bijzonder goed voor €14,95 voor de @home box . Ben blij dat ik vooraf wat fooi heb gegeven.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Julien, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker genoten van een warm afhaal diner.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Zuidinga, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed verzorgd en heerlijk gegeten! Complimenten!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Rianne, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het gisteren niet Goed. - de dame die mijn hielp was niet klantvriendelijk. ik had 2 volle tassen en 2 dozen en ik heb staan tobbe om de deur op te krijgen. - de andere keren dat wij kwamen werd netjes de deur opgedaan en dicht gedaan. - Helaas was de helft van mijn kipsate nog rauw. ik heb hier een foto van gemaakt.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Bo, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Bart, Bedankt voor de recensie en fijn om te zien dat de bezorging naar wens is geweest! Zo te zien was de kwaliteit minder naar wens. Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Taal, Bedankt voor de recensie en fijn om te zien dat de bezorging naar wens is geweest! Zo te zien was de kwaliteit minder naar wens. Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Claassen, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en de home box was heel makkelijk om te maken. We moesten de groentes wel wat langer in de oven zetten. Mooi verpakt in luxe dozen, zorgt ervoor dat het wat specialer wordt. Dank!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Merijn, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, wel jammer dat wanneer er gratis drankje als actie aangeboden wordt, hij niet geleverd wordt. Deed verder niets af aan het eten.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Danielle, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! Jammer dat de actie er niet bij zat, we zullen dit meenemen voor in de toekomst. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Echt eventjes een avondje uit maar dan thuis. Zo makkelijk te bereiden en ook nog eens lekker. Ik zeg aanradertje

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Mirte, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Saskia, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te zien dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke maaltijd voor een goede prijs

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Daline, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beef Tataki was bereid zoals gevraagd, hoofdgerechten lekker op de frietjes na. In het restaurant werden normaliter Franse frietjes geserveerd. Die missen wij nu wel. Verder fijn dat we zo konden bestellen, al vinden de keuze voor desserts beperkt. Al met al zeker een aanrader.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Ashley, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten. Frietjes waren wat minder lekker, maar frietjes zijn altijd lastig om vers bezorgd te krijgen. Het eten was erg goed en gulle porties.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Antonie, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Kimberly, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te zien dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door gerechten waren prima.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste J., Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede hoeveelheid voor een mooie prijs.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Jasmijn, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten Was erg goed en meer dan genoeg. We hadden allemaal een 3 gangenmenu voor €17,50. Binnen 30 min konden we het afhalen. Het stond klaar toen ik binnenstapte en warm toen ik er mee thuis kwam. Gewoon top.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Mark, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima, we hebben echt heel lekker gegeten. Wat ik jammer vond is dat ik aangaf dat de hamburger doorbakken moest zijn ivm een zwangerschap, en deze toch rood van binnen was.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Marjon, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! De fout van de hamburger is zeker niet de bedoeling dus graag onze excuses hiervoor. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van een 3 gangen diner voor Valentijnsdag. Aanrader :)

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Demi, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald, leuk initiatief. Eten thuis klaar gemaakt, zoals aangegeven in het meegeleverde boekje. Zat nog een klein presentje in. Daarna lekker gegeten. Hoeveelheid was voldoende, niet teveel zodat je je helemaal overvol eet, maar ook niet te weinig.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Bas, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was top precies zoals we van jullie gewend zijn en zeker een aanrader

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Joey, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klein puntje: vakenshaas waren maar 3 kleine stukjes, De rest was heerlijk

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Jolita, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de varkenshaas was een beetje droog, verder prima!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Rian, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Jammer is wel,dat het eten minder warm is,maar dat kan ook bijna niet anders omdat het bezorgd moet worden

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Janny, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Duidelijke omschrijving en nette levering. Genoten!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Sandra, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super goede service!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Silvana, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. Exact op tijd geleverd en we hebben genoten van het eten.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Kees, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd ontvangen. Helaas hebben we niet kunnen genieten van het eten.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was helaas helemaal koud

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Lotte, onze excuses voor het koude eten. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Mocht u uw verhaal nog willen doen kunt u een mail sturen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl. We hopen dat u ondanks het koude eten toch een fijne avond heeft gehad. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Marianne, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er een nagerecht te weinig bij zat.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Marco, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb al meerdere keren een driegangenmenu menu besteld bij proeflokaal bergje Oosterhout altijd goed en lekker de laatste keer bleek bij thuiskomst dat er een ander hoofdgerecht in zat als wat ik dacht te hebben besteld toen ik belde en dit vertelde zei de dame aan de tel dat ik toch echt dit had besteld maar dat ze alsnog een ander hoofdgerecht kon laten bezorgen en dit hebben ze ook daadwerkelijk gedaan en zeer snel ook ondanks dat het eigenlijk mijn eigen fout bleek te zijn werkelijk geweldig en dan voor deze prijs het is dan wel geen uitgebreide kaart maar wat er op staat is gewoon goed en voor die prijs erg goed wij kwamen echt regelmatig bij bergje en dat zal in de toekomst niet anders zijn wij hopen voor hun dat ze snel weer open mogen nogmaals bedankt voor de erg goede service

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Hans, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Broere, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had jullie na mijn vorig bestelling nog het voordeel van de twijfel gegeven..... maar helaas. T.a.v. het voorgerecht en nagerecht zal ik niet negatief zijn, maar het vlees / de vis van het hoofdgerecht was droog, mais als groente (...?), aardappeltjes twee keer gebakken (nèt niet zwart).

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Joosen, Bedankt voor uw recensie. Jammer om te horen dat het niet helemaal naar wens is geweest! Mocht u uw verhaal willen doen kunt u dit mailen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl Wij zullen uw genoemde punten meenemen en hopen dat we de volgende keer kunnen laten zien dat we hier in zijn verbeterd. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed maar jullie waren de dressing en de pecan nootjes op de herten carpaccio vergeten grt. Kees

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Kees, Bedankt voor uw recensie. Excuses voor het vergeten van enkele ingrediënten. We zullen hier de volgende keer op letten. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed ,alleen op deksel stond niet of het of zonder of met deksel in de oven moest. En de tijd van opwarmen mag wel 5 minuten warmer

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Jeanne Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We zullen de tips meenemen voor in de toekomst. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

harstikke goed!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Cor, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De combinatie van de groenten zijn zeker lekker, maar over het algemeen waren de boontjes totaal niet gaat. 2 van de personen hadden varkenshaas waarbij het vlees te lang gegaard was waardoor het taai was dat is zeker jammer. Als dit aangepast kan worden gaan we zeker nog een keer bestellen!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Nathalie Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We zullen de opmerkingen over de groente en varkenshaas meenemen voor in de toekomst. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima goed eten even uitzoeken maar goede instructies erbij Kreeg netjes telefoon dat zij iets later kwam heel netjes 👌

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Tonny, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker hoor, maar enigszins verrassend. Bij de saté waren geen gebakken uitjes en geen rauwkost, daarentegen was er wel rucola bij de zalm op toast, maar was het brood niet getoast. Bijzonder was dat er een zakje croutons werd bijgeleverd. :)

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Bax, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We snappen de verwarring met de extra en missende producten, dit is uiteraard niet de bedoeling en we zullen dit dan ook zeker meenemen voor in de toekomst. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijk driegangenmenu besteld. Vergeten bezorgen te selecteren. Toen wij zagen dat wij de maaltijd moesten ophalen meteen telefonisch contact opgenomen. Allervriendelijkste medewerker en het was geen probleem en de maaltijden werden alsnog en op tijd bezorgd. Uitstekende service. Ook nu weer genoten van de smakelijke gerechten.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Leo, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Het eten is wel snel afgekoeld, mogelijk dat jullie daar nog iets op kunnen verzinnen? En we hadden aardappeltjes ipv frietjes. Maar desondanks genoten! Top en snelle service. Bedankt!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Carola, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet warm. Niet duidelijk aan gegeven wat er in de dozen zat. Wel lekker en voldoende.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Bert, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! Bedankt voor de tips en we zullen hier in het vervolg op letten. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Helma, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te zien dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prijs/kwaliteit prima en precies op tijd bezorgd!!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Saskia, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had zalm op toost,maar dat ga niet echt goed was een slappe boterham,de rest was heerlijk.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Carla, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! Jammer van de zalm op toast, we zullen hier in het vervolg rekening mee houden. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Brood bij zalm vonden wij wat minder. Hoofdgerechten goed Nagerecht echt heel lekker

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Hanneke, jammer om te horen dat de zalm op toast niet naar wens is geweest. Mocht u uw verhaal willen doen kunt u een mail sturen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl. We hopen dat u ondanks de zalm op toast toch van de gerechten heeft kunnen genieten en dat we jullie snel weer zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon erg goed en lekker voor een hele mooie prijs!! We komen zeker terug.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Hellen, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij bekijken van de bestelling thuis bleek er een fout gemaakt te zijn. Ik kreeg 2 keer hertencarpaccio terwijl ik 1 keer die had besteld en een royale carpaccio. Ik heb gebeld en 15 minuten later werde de goede bestelling afgeleverd. Dat was een fijne service. Het eten smaakte goed. Fijn ook dat zoveel mogelijk geleverd werd in milieu vriendelijke verpakking. Eten was iets minder warm doordat we niet meteen konden gaan eten. Zelf even in de oven gezet. Een toefje slagroom bij de wafel of iets van een sausje zou lekker zijn.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Paulien, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling op tijd klaar, ook de prijs is prima.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Guido, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en makkelijk klaar te maken . Jammer van wat roerbakgroente (zo uit een zak lijkt het) en de varkenshaas slechts 3 medaillons wat magertjes en met meer saus zou wel mogen

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Remko, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We zullen de opmerking over de groente en varkenshaas meenemen voor in de toekomst. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldig concept en het zag er allemaal erg prachtig en smakelijk uit Het voor gerecht hertemham carpaccio is werkelijk verrukkelijk!!! De spareribs waren waren heerlijk en goed van portie. De varkenshaas vind ik persoonlijk iets te droog, maar ik weet dit dan ook zonder saus. Het dessertproerijtje was een feestje! Dank je wel voor jullie goede zorgen!!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Angela, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Jan, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pestosaus ontbrak. Er zit een goede instructie bij en daarna lekker gegeten Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Carolien, bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! Onze excuses voor het ontbreken van de pestodressing, dit is niet de bedoeling geweest. We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet (meer) warm bij bezorgen, de spareribs waren niet knapperig, het leek wel gekookt, en ook de friet was slap. Dit zijn we niet gewend van Proeflokaal Bregje.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Baars, onze excuses voor het koude eten. Dit is niet de bedoeling en zeker niet ons streven. Wilt u uw verhaal doen kunt u een berichtje sturen naar oosterhout@proeflokaalbregje.nl. We hopen dat u toch nog een fijne avond heeft gehad! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites was slap. Saus bij beenham niet lekker was zuur en was geen honing-mosterd saus. Beenham en spareribs waren lekker.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Elly, jammer om te horen dat de saus bij de beenham en friet niet naar wens zijn geweest. Wij hopen dat u ondanks deze puntjes toch een fijne avond heeft gehad! Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een service! We bestellen wel vaker bij Bregje, maar zoals ze ons vandaag hebben geholpen was bijzonder goed. Er ging iets mis met onze hoofdgerechten, maar na een telefoontje werden deze zsm nagebracht met zelfs een goedmakertje er bij, dat had niet gehoeven. Buiten de goede service krijg je gewoon waar voor je geld bij Bregje. Lekker eten voor een eerlijke prijs. Wij bestellen zeker weer!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Bart, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Wel lastig dat het hoofdgerecht warm is en het voorgerecht koud. Het is lastig om het hoofdgerecht warm te houden. Te bezorging vond ik erg vroeg. Gezien je tijdsblokken van 10 minuten kan kiezen verwacht je niet dat de bezorging meer dan 20 minuten te vroeg zou zijn.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Kim, fijn om te horen dat het eten naar wens is geweest. Om het hoofdgerecht warm te houden kun je het net voor het consumeren nog eventjes opwarmen in de oven zodat je nog van een lekker warm gerecht kunt genieten! Onze excuses voor de te vroege bezorging, hier is een foutje gemaakt helaas. Wij hopen dat het ondanks dit puntje toch een fijne avond is geweest en dat we jullie snel weer terug zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles zag er heel netjes uit en goed aangeleverd. Met gemak een heerlijk driegangen diner op tafel gezet. Enig minpuntje waren de groente. Smaken verschillen natuurlijk, maar die vonden we niet zo lekker

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Duijzer, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Kees, Bedankt voor de recensie en heel fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We hopen jullie snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groente waren rauw en veel te grof gesneden( paprika en rode ui). Het was niet te eten! Ik heb t weg moeten gooien De rest was prima!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Karin, Bedankt voor de recensie en fijn om te horen dat het naar wens is geweest! We zullen de opmerking over de groente als tip meenemen voor de toekomst ;). Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Jeremy Bedrijfsleider Proeflokaal Bregje Oosterhout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Heerlijk gegeten. Dag 1 warm voorgerecht en desert bij de koffie. Dag 2 het voorgerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk diner, zeer uitgebreid met goede aanwijzingen om het klaar te maken en op te dienen!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, soepje zat er niet bij maar werd supersnel nabezorgd met een extraatje, smaakte heerlijk en was ruim voldoende, top!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was op tijd en het smaakte heerlijk. aanrader

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit goed in verhouding. Hebben lekker gegeten alleen hoofdgerecht was niet erg warm

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten,heel makkelik om klaar te maken,zit een boekje bij om alle gerechten heel simpel klaar te maken! Smaakte goed,we vonden alleen de groente vonden wij wat droog! Vriendelijk dame bij bezorging! Bedankt :-)!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

..lekker eten voor betaalbare prijs.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Miste een aantal sausen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Lekker en leuk! Voor herhaling vatbaar!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten 👍🏻

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en voldoende alleen in tegenstelling tot de vorige bestelling was het eten niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker van smaak, alleen erg koud (niet lauw, maar echt koud) terwijl we er eerder waren dan de besteltijd en binnen 5min thuis waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten / ingrediënten waren goed. Leuk om zo thuis uit eten te zijn. Èèn voorgerecht was met andere ingrediënten dan vooraf aangegeven maar ondanks dat was het goed.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, heerlijk eten en goede porties :) zolang we nog niet in het restaurant kunnen gaan eten is bestellen een goed alternatief en zeker voor herhaling vatbaar

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten zag er netjes uit en was erg lekker. Helaas was de soep vergeten, maar deze werd keurig na gebracht.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goeie hertenham carpaccio, beenham en cheesecake Helaas rijst vd pokebowl heel hard

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De box opgehaald. Er zat een boekje bij waarin precies stond wat je nog moest voorbereiden. Erg makkelijk en was allemaal heerlijk. zo hadden we thuis toch het gevoel van uit eten gaan. Aanrader!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bregje brengt wat mij betreft bezorgen naar een hoger niveau, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en goede porties. Niet alleen de standaard hamburgers en steaks, maar gewoon een fijn bereid stukje vlees, helemaal afgemaakt met een goed voorgerecht en een heerlijk dessert voor een betaalbare prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorgerecht ( beef tataki en zalm) was heerlijk! Vergelijkbaar met de smaak in het restaurant. Hoofdgerecht: (biefstuk) heel erg doorbakken en saus waterig dat was wel jammer. (Saté ) smaakte goed helaas geen kroepoek. Groenten en wedges heerlijk toetje (dessertproevrij) heerlijk!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om te bestellen. Stipt op tijd bezorgd en alles was prima verzorgd en volgens bestelling geleverd. Eten was lekker. Je moet wel je voorgerecht redelijk snel op eten om er voor te zorgen dat je hoofdgerecht niet al lauw is. Maar dat is logisch bij het bezorgen van een drie-gangen menu. Wij gaan zeker nog eens bestellen!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verpakt. Heel duidelijk hoe alles klaar te maken. Leuk om te doen en het smaakte prima!! Groentes (zou beter een salade kunnen zijn) en aardappelwedges was behoorlijk veel. Helaas zat er geen broodje bij mijn camembert. En omdat ik zelf geen afbakbroodjes in huis had viel dat hoofdgerecht erg tegen. Er zat ook geen knoflookpers bij de spareribs. Geen probleem, sausjes genoeg in huis.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er super uit en was heerlijk. Bij kipsate zaten alleen geen kroepoek. Bedankt voor service

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed geregeld. Voor herhaling vatbaar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, tip zet het vlees wat langer in de oven . Maar zeker voor herhaling vatbaar. En dat gaat ook zeker op korte termijn gebeuren.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld en zeer tevreden. Eten was er vrij snel en alles smaakte heerlijk en was naar wens

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed,heerlijk van genoten.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker. De volgende keer mag het wel wat warmer want nu was het vrijwel koud helaas

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze tijd heel fijn dat je toch nog een soort van thuis “uit eten” kan met proeflokaal Bregje! Zeer betaalbaar en gewoon goeie kwaliteit zoals we van Bregje gewend zijn.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd bezorgt , de soep was heerlijk het hoofdgerecht was nog heel warm en overheerlijk en ruim voldoende met groente salade en friet. We kregen alles niet eens op . En het toetje was top . Alles bij elkaar een dikke tien . En dit alles voor een redelijke prijs .......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker..zag er gezellig en goed verzorgd uit Het is dat we morgen naar huis gaan..😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten. Er mogen wellicht wat meer frietjes bij.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, optijd geleverd, voor herhaling vatbaar

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten hebben we afgehaald en voor je 5huis bent is er wel warmte verloren gegaan. Kwaliteit is prima evenals de smaak.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg was de friet niet lekker slappe hap

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes en mooi op tijd. Spare ribs waren slecht van het bod te krijgen. Salade sausen waren lekker maar weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorgerecht en nagerecht waren prima! Goed van smaak en mooi opgemaakt. Het hoofdgerecht was een stuk minder. De varkenshaas was droog en in de kip zaten Een paar taaie stukken. De zalm was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Goede service!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super hoe jullie in deze Corona tijd iets hebben bedacht waardoor we alsnog kunnen genieten van jullie heerlijke gerechten! We hebben heerlijk gegeten. Dankjewel voor de goede service het ophalen gaat snel en makkelijk!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pluspunt; Lekker gegeten. Duidelijke omschrijving. Goede portie grote. Netjes op tijd bezorgd. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Minpuntje in handleiding; plaats 14 minuten in een voorverwarmde oven. Maar er staat nergens hoe warm de oven moet zijn! En er zaten heel veel rode uien in de groentemix.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De box was super, in het boekje staat goed uitgelegd wat je moet doen. We hebben heerlijk gegeten. Alleen miste bij ons de kroepoek bij de saté en had er iets meer satesaus bij mogen zitten. Maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, hopelijk mogen jullie snel weer open!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Lekker en goede hoeveelheid. Bezorging op afgesproken tijd en alles bleef goed warm.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 😊

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed klaar gemaakt alleen nog maar opwarmen supper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd en heel vriendelijk. Het eten was heerlijk. Alleen er ontbrak 1 toetje bij de bestelling, voor de rest alles goed verzorgd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hou niet zo van slechte recensies schrijven. Maar misschien dat jullie er wat van kunnen opsteken dus bij deze. De bezorging was goed. Prima op tijd. Het eten zelf was een beetje rommelig. We hadden poke bowl besteld en er was niet echt goed te zien wat er nou bij hoorde. Misschien is het een idee om overal op te zetten wat het is. Of bijv poke bowl in 1 bakje samen te doen. De potato wedges waren slap en niet zo lekker. Het vlees was wel allemaal goed. De porties waren wel een beetje weinig.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zag er netjes uit, was goed warm en perfect op tijd geleverd: absoluut een aanrader!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons niet iets waar we snel nog een keer bestellen, maar we hebben lekker gegeten en was verder niets op aan te merken. Gewoon niet ons ding

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht en nagerecht waren goed. Hamburger bij hoofdgerecht was rauw. En de aardappeltjes waren erg vet.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt genoten thuis.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten wat heerlijk was dit en snelle bezorging!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn thuis uit eten geweest. Het was heerlijk. Tevens was de wijze waarop de gerechten verpakt waren goed, waardoor de kwaliteit (sandaal en warmte) goed bleven. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren even bang dat we het eten niet lang genoeg warm konden houden, we wonen op 15 min rijden van Bregje Oosterhout, maar dat was ongegrond , onze bestelling was goed verzorgd , we hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht smaakte top! Hoofdgerecht was super! Nagerecht vond ik persoonlijk minder. Gekozen voor de proeverij. Cheesecake vond ik vrij vochtig, wafel was aan de droge kant. De brownie daarentegen was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke driegangenmenu’s op, snelle en goede service! Alles goed warm en goede porties voor herhaling vatbaar We werden nog even na gebeld ivm doorgegeven allergieën super netjes.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat dit mogelijk is Bregje kwaliteit eten zoals in het restaurant. Goed te bereiden thuis. Inhoud klopte niet met de omschrijving op de website maar we hadden wel het toetje dubbel dus ik klaag niet. (Geen sla en maïs, wel extra groenten) Heen bereidingsinstructie maar goed gelukt! Heel leuk zo uit eten thuis.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Leuk initiatief om toch te kunnen genieten van een etentje.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes geleverd. Leuk om zelf je 3 gangen menu te maken! Helaas was m'n varkenshaas droog en de groenten niet gekruid. En heel jammer was de cheesecake kapot geduwd door het bakje saus. Smaakte er niet minder om maar toch.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met het gezin. Helaas de wafel voor het dessert vergeten maar verder weer top!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima. Het bakje met salades had wat ons betreft geen toegevoegde waarde. In het kader van voedselverspilling zou dit achterwege gelaten kunnen worden. De prijs van het kindermenu vind ik aan de hoge kant voor hetgeen wat je krijgt.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond besteld en laten bezorgen. Fantastische service! Heerlijk eten, zelfde kwaliteit als we gewend zijn als we in ‘t restaurant eten. En ondanks dat ik ons oude adres had opgegeven (helemaal in Tiel!) wisten ze toch -op tijd- ons nieuwe huis te vinden haha. Corona wist onze avond in ieder geval niet te verpesten. Dankjewel Bregje!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, maar er werden frietjes in plaats van wedges geleverd helaas. Daarnaast is het kindermenu een beetje uit verhouden qua prijs ten opzichte van de rest. Echter, ik zou zo weer eens bestellen hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn vaste klanten en halen nu af. Helaas dat de side salade er niet bij zat. Kon niet terug omdat anders het eten koud werd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

*

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Prima prijs-kwaliteitverhouding. Jammer dat jullie niet bezorgen aan de Heikant; het is dichterbij dan Vrachelen.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend en warm Keurig op afgesproken tijd bezorgd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wordt snel bezorgd en is erg lekker. Alleen was de toast onder de zalm, erg taai.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was warm en lekker! Alleen waren de spareribs droog (geen saus/marinade erop). Ze waren wel lekker mals, vlees kwam goed van het bot! En de aardappeltjes waren niet meer krokant. Misschien dat daar iets anders voor bedacht kan worden😉. Verder heerlijk en goede levering, mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was netjes op tijd. In keurige boxen. De smaak van de voorgerechten was goed. Bij het hoofdgerecht zatten erg donkere gebakken of gefrituurde aardappelen. Ik zou deze nooit durven te geven aan gasten. Vlees zag er droog uit. Dessert was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goed verpakt duidelijk netjes Warm Tevreden makkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een leuke prijs. Enige jammerlijke was het broodje met tapas en boter. Broodje was duidelijk niet vers meer en had eigenlijk nooit geserveerd mogen worden. Rest van het eten maakte dit echter ruimschoots goed daarom toch nog 4 sterren.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties meer dan voldoende en lekker. Bezorging heel correct en vriendelijk, ook precies op gevraagde tijd. Heel erg bedankt.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs-kwaliteiten verhouding was oké, maar het was is een grote berg aluminiumfolie en bakkend verpakt. Jammer, want duurzaam was dit helaas niet.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, grote hoeveelheid. Miste zakje peper en zout en alles was met veel plastic verpakt. Cheesecake enkel met folie eronder en grote doos voor klein taartje, niet handig met vervoer. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, goede kwaliteit.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke goed bevallen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was precies op tijd klaar en we hebben (zoals altijd bij Bregje) weer heerlijk gegeten. Nu maar hopen dat de zaak weer normaal open kan.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! De cheesecake heerlijk!!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De aardappelen waren niet echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, gerechten waren warm en lekker

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging waren goed, het eten was nog lekker warm. het enige minpuntje vind ik dat 3 gangen niet meer kan voor 16,50.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd bezorgd; het eten was nog lekker warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht een 9 Hoofdgerecht een 6 -Bezorging perfect op tijd en enthousiast -De carpaccio was echt overheerlijk -De spareribs waren niet zo lekker en zagen er vreemd kruimelig uit -iets te veel aardappelwedges die erg donker gebakken waren, -maiskolfjes lekker, - we misten voor 1 persoon de salade en bijproducten en zag er in t gele bakje niet aantrekkelijk uit

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en lekker eten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio was heerlijk! Goed verpakt en alles prima op temperatuur. We hebben lekker gegeten en zeker voor die prijs. Voor herhaling vatbaar!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker en keurig optijd geleverd. Thanks Bregje

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgd! Alles was lekker en vers!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd. Aardappeltjes miste wel maar is meteen goed opgelost. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating